Dag van de Educatieve auteur: Leer en ontmoet!

Goed lesmateriaal is een onmisbaar onderdeel van het onderwijs. Toch wordt er nauwelijks stilgestaan bij het belangrijke werk van educatieve auteurs. De digitalisering van het onderwijs verandert de vraag naar educatieve content snel. Educatieve auteurs maken die content en daarom zetten we op de Dag van de Educatieve Auteur de makers in de schijnwerpers.

Hoofdspreker van de dag is Bas Haring. Hij laat ons zien hoe we het kwartje kunnen laten vallen bij de leerlingen. Daarna kun je in twee rondes kiezen uit niet minder dan 12 workshops. Hoe kies je goede beelden, schrijf een script, wat zijn jouw rechten als auteur of schrijver in opdracht, verbeter je ondernemerschap, wat betekent het als je schrijft voor een schoolbestuur of voor een digitale uitgever? En nog veel meer. Ook is er ruimte om op een bijzondere manier je collega’s te ontmoeten.

En dan volgt na een korte theatervoorstelling, als hoogtepunt van de dag, natuurlijk de feestelijke uitreiking van de Educatieve Parel, met dit jaar als thema:  ‘Burgerschap past in elke les’. Alle educatieve auteurs kunnen meedoen en maken kans op een prijs van € 1000,- en een eigen professioneel uitgegeven les!

Deze dag mag je zeker niet missen. Ga naar de website, lees alles over de Dag en de Parel en meld je aan.  Ken je meer mensen die interesse hebben? Stuur deze nieuwsbrief en social media berichten door, of verwijs hen naar www.dagvandeeducatieveauteur.nl.  Niet alleen educatieve auteurs, maar ook uitgevers, redacteuren, leraren en verwante beroepsgroepen zijn van harte  welkom.

Meld je aan