Nieuws

Johan Goossens treedt op tijdens Dag van de Educatieve Auteur

19 oktober 2017

Op de Dag van de Educatieve Auteur zal Johan Goossens een optreden geven. De Dag van de Educatieve Auteur is een beroepsbijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen van lesmateriaal. Johan Goossens was zelf jarenlang werkzaam in het onderwijs en gebruikt zijn ervaringen voor de klas dikwijls in zijn werk als cabaretier en schrijver

De Dag van de Educatieve Auteur vindt plaats op 11 november in de Observant in Amersfoort. Hoofdgast is Paul Kirschner, hoogleraar Onderwijspsychologie, bekend door zijn onaflatende inzet om mythes over leren en onderwijs te ontzenuwen. Zijn keynote voor deze dag: Welke leertheorieën werken wél en vormen een goede basis voor leermiddelenmakers?

Daarnaast kunnen deelnemers zich inschrijven voor inspirerende workshops. Aan het eind van de dag wordt één educatieve auteur gezet in het zonnetje met de uitreiking van de Educatieve Parel, de prijs voor de beste les van 2017.